ingePAKTAntwerpen Belgische Webshop

01.

IngePAKTAntwerpen

Welkom op de website van ingePAKTAntwerpen.

Wij zijn een Belgische webshop met focus op interieur, design, lifestyle en cadeau artikelen. Onze passie voor duurzame en eerlijk gemaakte producten vertaalt zich in ons ruim assortiment aan Belgische merken. Koop je graag online en draag je duurzaam en eerlijk gemaakt hoog in het vaandel? Dan ben je bij ingePAKTAntwerpen aan het juiste adres.


ENJOY THE MOMENT

U kent IngePAKTAntwerpen ongetwijfeld van onze tijdelijke winkel op Oever 28 in het verlengde van de befaamde kloosterstraat in Antwerpen. De winkel was een tijdelijke belevingswinkel en opende de deuren op 1 september 2020. Sinds februari 2021 ligt onze focus volledig op online verkoop in combinatie met persoonlijk interieuradvies.

ENJOY THE MOMENT

02.

Oprichter

Björn Verlinden is de oprichter van ingePAKTAntwerpen. Hij combineert zijn voltijdse betrekking als commercieel interieuradviseur met een freelancer activiteit en staat aan het hoofd van het Belgische designerlabel Double Stitched.

IngePAKTAntwerpen I Over ons I Interieurvormgever Björn Verlinden

INTERIEURADVIES


Voor persoonlijk interieuradvies ben je bij ingePAKTAntwerpen aan het juiste adres. Björn Verlinden is een gedreven interieurvormgever met een passie voor interieur, lifestyle, mode, beauty, design & architectuur.

 

   

03.

Architect

Rui Correia is van opleiding architect met een specialisatie in urban architecture. Hij werd geboren in Angola, is Portugees van origine en verhuisde in oktober 2017 naar Antwerpen.Hij combineert zijn voltijdsje betrekking met een freelance activiteit als interieurarchitect. 

IngePAKTAntwerpen I Over ons I Interieurarchitect Correia Rui

INTERIEURPLANNEN

 

Wilt u een ruimte renoveren of heeft u eerder een totaalrenovatie in gedachten?

U kan hiervoor beroep doen op onze professionele hulp. Rui Correia is een gedreven architect met meer dan 20 jaar ervaring.