ingePAKTAntwerpen Cadeauwinkel Webshop Geschenken

01.

GOEGEZEGD

HARTVERWARMENDE WOORDEN GEMAAKT UIT ACRYLAAT


Tomas Aleterman en Pearl

Denys zijn het creatieve duo achter GOEGEZEGD®, een Belgisch merk opgericht in 2017. De unieke collectie bestaande uit zelfklevende quotes, sleutel-hangers en magnetische quotes worden gemaakt in eigen huis op de productielocatie nabij de stad Gent. GOEGEZEGD® zorgt voor feelgood moments dankzij de hartverwarmende boodschappen gemaakt uit acrylaat.

 Quotes that stand out.


"Onze collecties inspireren en bieden niet alleen een manier om jezelf te uiten, maar zijn ook de ideale manier om je eigen ruimte thuis te personaliseren of het perfecte cadeau te creëren voor elke gelegenheid. Citaten om je vrienden of familie te verrassen, of er gewoon zelf van te genieten! Onze producten worden gemaakt in onze eigen productiefaciliteit in België. We gebruiken enkel materialen met een premium look & feel om de beste afwerking en kwaliteit voor onze klanten te garanderen."

02.

FLOWERS BY MONSIEUR F.

PASSIE VOOR ESTHETIEK

 


Filip Orens is de oprichter van het in antwerpen gevestigde bloemenatelier. Een creatieve ziel met een zakelijke geest zoals hij het zelf graag omschrijft op zijn LinkedIn profiel. Na tien jaar ervaring in de auto-industrie koos Filip Orens voor een carrièreswitch. In een prachtig pand vlakbij het oude justitiepaleis creëert Monsieur F. de mooiste boeketten droogbloemen. 

 Exclusieve boeketten.


Hoewel de focus van Flowers By Monsieur F. vooral ligt op het inrichten van evenementen, het bedenken van concepten en het aankleden van huwelijken, hebben wij de creatieveling kunnen strikken om voor ingePAKTAntwerpen vier exclusieve boeketten samen te stellen. Een prachtige mix van gedroogde bloemen gebundeld in mooie kleurrijke verpakking. De bundels zijn beschikbaar in een extra small, small, medium en large versie. 


#ENJOYTHEMOMENT. 

03.

JO VANDEPERRE

UPCYCLE HIPSTER

 


Lang voor de upcycle-hype was Jo Vandeperre al bezig met recycleren. Zo werden oude jassen vermaakt naar tassen en meubelen kregen een make-over. Geruime tijd vond je Jo Vandeperre in een rustiek pand aan de Antwerpse kloosterstraat. Samen met twee collega ontwerpsters vormde ze

het team achter het winkelconcept LOKAL.

Totebags van wollen dekens.


Met oog voor detail, speelt Jo Vandeperre met kleuren, prints en materialen. In 2020 kreeg de ontwerpster het idee om oude dekens, jawel die wollen voorwerpen op grootmoeders zolder, te verwerken naar hedendaagse designs. In haar atelier te Borgerhout maakt Jo eigenhadig elke totebag, brillenhoes en pantoffel met oog voor vakmanschap. 


 #ENJOYTHEMOMENT. 

05.

RAY

VANUIT DE VELDSTRAAT IN GENT


Oprichter Hilde Nys werkt al meer dan 20 jaar als apotheker in de Veldstraat te Gent. In haar moeizame zoektocht naar écht gezonde en duurzame verzorgingsproducten, besloot ze samen met zoon Thomas zelf aan de slag te gaan met het ontwikkelen ervan.


Hilde zorgt er voor dat Ray enkel actieve en functionele ingrediënten bevat die goed zijn voor je gezondheid, je huid en onze planeet. Nog steeds ontwikkelen we alle Ray producten eigenhandig in Gent. Zo hebben we alle controle over de kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid van jouw verzorgingsproducten.

Gemaakt door een apotheker, en dat merk je.


Goed voor je huid. Een gezonde deodorant waardoor je blijft zweten of een duurzame shampoo waarvan je haar niet proper wordt, ga je niet blijven gebruiken. Het allerbelangrijkste bij de ontwikkeling van een Ray product is dan ook dat het werkt zoals je verwacht dat het zal werken. Goed voor je gezondheid. Elk Ray ingrediënt wordt afzonderlijk geanalyseerd en goedgekeurd op mogelijke gezondheidsrisico’s zoals kanker, hormoonverstoring, huidirritatie, immuniteitsverstoring en pigmentvlekken.

06.

REDOPAPERS

PASSIE VOOR PAPIER


Redopapers is opgericht door Tille en Linde, twee grafische ontwerpers. Zij delen een passie voor papier, ontwerp en duurzaam ondernemen. Met de verzamelde reststromen maakt Redopapers praktisch en hoog afgewerkt design. De producten staan bekend voor hun minimalistisch ontwerp dat iedereen naar zijn hand kan zetten. Afval is onvoorspelbaar. Daarom krijgt niemand ooit identiek hetzelfde papierwaar. Het is ongelooflijk spannend om elke keer andere affiches te versnijden. Wat daar uitkomt is altijd opnieuw verrassend. Zo is elk product uniek

Afval als begin.


Redopapers zet het standaard productiemodel op zijn kop: we starten vanuit afval. Eerst gaan we op zoek naar beschikbare reststromen, pas daarna ontwerpen we ons product. Logisch, toch? Onze papieren productlijn gaat van planners en to-dolijsten tot notitie- en schetsboeken. Duurzaamheid is onze kern: al onze producten zijn gemaakt met papier dat gered werd van de afvalberg.